Annette van der Poel

Welzijnswerker

Over Annette

Hallo, ik ben Annette van der Poel en ik woon met mijn man en twee kinderen en twee poezen in hartje Veenendaal. Ik ben geboren en getogen in  Alphen a/d Rijn en heel veel mensen horen bij mij wel een westers accentje.  


Ik hou erg van koken en het dan lekker opeten met een wijntje erbij en lieve mensen. Verder vind ik lezen erg leuk en zo nu en dan een leuke film of  serie. Momenteel zijn we ook vaak te vinden in ons vakantiehuisje in de Achterhoek. Verder ben ik graag actief bezig, lekker wandelen, hardlopen, fietsen. 


Wat ik zo mooi vind bij Goed voor Elkaar is om al die unieke en bijzondere mensen te mogen ontmoeten en spreken die al zo'n geschiedenis achter de rug hebben. Om deze mensen met elkaar in contact te kunnen brengen en hen een gezellige dag te bezorgen
is voor mij geweldig werk. Voor mij is de dag geslaagd als de mensen moe maar voldaan weer naar huis gaan.