Goed voor Elkaar (visual) Goed voor Elkaar (visual) Goed voor Elkaar (visual)

Wij stellen ons graag even aan u voor.

Rianne Kranendonk

Rianne Kranendonk, initiatiefnemer & directeur

Ik ben Rianne Kranendonk en ik woon in Veenendaal. Mijn hart ligt al vele jaren bij het werken met en voor ouderen.
Als activiteitenbegeleidster, leidinggevende en als coördinator voor vrijwilligers heb ik veel verschillende kanten van de ouderenzorg leren kennen.

Het is voor mij een uitdaging om samen te kijken naar wat wél mogelijk is om zo lang mogelijk én zo gewoon mogelijk het leven voort te zetten zoals de oudere dat gewend is.
Ik ben ervan overtuigd dat er, ongeacht leeftijd of beperkingen, altijd een mogelijkheid is om op een prettige manier voldoening uit uw dag te halen.

U kunt mij bereiken via e-mail: rianne@ditisgve.nl. Ook heb ik een profiel op LinkedIn.

 

Roelie van den Bosch

Roelie van den Bosch, initiatiefnemer & directeur

Ik ben Roelie van den Bosch en ik woon in Veenendaal. Na mijn studie kunstzinnige therapie heb ik gewerkt in de GGZ en in de ouderenzorg.
Mensen boeien me. Dat is de reden dat ik bezig ben met een studie psychologie. Ik krijg energie van muziek, van foto's maken, van de natuur en door mensen te helpen zich gewaardeerd en gelukkig te voelen.

Ik geloof, dat als mensen aangeraakt worden in hun kracht, er een levendige stroom in gang gezet kan worden.
Als initiatiefnemer van stichting 'Goed voor Elkaar in Veenendaal' ben ik veel aanwezig tijdens de dagopvangmomenten.

U kunt mij bereiken via e-mail: roelie@ditisgve.nl. Ook heb ik een profiel op LinkedIn.

 

Anja Jansen

Anja Jansen, administratief medewerker

Mijn naam is Anja Jansen. Ik woon samen met mijn man, ons jongste kind en onze huisdieren (hond, kat en kippen) in Elst.

In een vorige werkkring waar ik o.a. de cliëntadministratie verzorgde, heb ik kennis mogen maken met Rianne en Roelie. Ik heb ze leren kennen als warme, betrokken collega’s. Toen de functie van administratief medewerker bij ‘Goed voor Elkaar’ dan ook op mijn pad kwam, was mijn keuze snel gemaakt.Omdat ik vooral op kantoor aanwezig ben, ben ik minder zichtbaar dan mijn collega’s welzijnswerkers. Zo nu en dan spring ik wel bij op de dagbesteding. Ik ben dankbaar dat ik onderdeel mag zijn bij ‘Goed voor Elkaar”, waar iedereen echt gezien wordt en waar mensen warm ontvangen worden.

 

Thomas Brugman

Thomas Brugman, welzijnswerker

Ik ben Thomas Brugman en woon in Wageningen. Ik heb de opleiding Maatschappelijke Zorg gedaan en het geeft mij voldoening om mensen te helpen en voor andere mensen te zorgen.
Mijn creativiteit en muzikaliteit (ik speel gitaar en ben DJ ) zet ik graag in om mensen te verbinden.

Toen ik werd gevraagd om me in te zetten voor ouderen bij ‘Goed voor Elkaar’ zei ik gelijk ‘JA’.
Ik vind het fijn om ouderen te zien opbloeien door een praatje met ze te maken en hen persoonlijke aandacht te geven. Dat maakt het werken met ouderen voor mij zo waardevol. Mijn gevoel voor humor en mijn zorgzame kant helpen mij in het werken met mensen.

 

  

Annemarie van Roekel

Annemarie van Roekel, welzijnswerker

Hoi, ik ben Annemarie van Roekel en woon in het gezellige Wageningen. Al enige tijd werk ik met veel plezier bij Goed voor Elkaar.
Het is fijn om met zoveel mooie mensen te mogen optrekken. Ik krijg energie door de verbinding aan te gaan met mensen.

Vooral het verschil in mensen en wat hen beweegt vind ik erg interessant. Daarnaast vind ik het bijzonder dat ik een onderdeel mag zijn op de mooie maar ook de moeilijke momenten in het leven van mijn deelnemers. Ik hoop dit werk dan ook nog lang met veel plezier te mogen doen!!!

 

 

  

Tietsje Baha Wouda

Tietsje Baha Wouda, welzijnswerker

Mijn naam is Tietsje Baha Wouda. Geboren en getogen in Friesland maar na wat omzwervingen woon ik nu al weer ruim 20 jaar samen met man en  kinderen in Veenendaal. Ik geniet van mensen ontmoeten en hun verhaal horen, buiten bezig zijn, muziek luisteren, lezen over andere culturen en creatief bezig zijn met vilt, klei en koken.

Jaren heb ik als coördinerend activiteitenbegeleider gewerkt bij diverse organisaties voor mensen met niet aangeboren hersenletsel. Sinds november 2020 heb ik het voorrecht om mij binnen het team van Goed voor Elkaar in te zetten voor een goede dagbesteding op de diverse locaties met ieder een eigen sfeer.Hierbij vind ik het belangrijk om met de deelnemers op te trekken en samen te zoeken naar mogelijkheden en invulling waardoor de dag voor hen waarde en zin krijgt.

  

Annemiek van Hal

Annemiek van Hal, welzijnswerker

Mijn naam is Annemiek van Hal. Ik ben getrouwd en heb 2 jongens in de tienerleeftijd.
Ik ben verpleegkundige en heb jarenlang in de zorg gewerkt. Na een aantal jaren voor de kinderen en het huishouden gezorgd te hebben ben ik psychosociale therapie gaan studeren. Ik heb een kleine eigen praktijk als psychosociaal therapeut, maar had meer tijd om iets te betekenen voor de kwetsbare medemens. Ik kwam uit bij “Goed voor Elkaar”. Ik geniet van de verbinding aangaan met en aansluiting vinden bij de interesses van jong en oud.

Ik hoop voor veel ouderen een bijdrage te mogen leveren aan een mooie invulling van de dag, met een lach, een grap, een traan en veel gezelligheid.

 

 

Sophia Vermeulen

Sophia Vermeulen, welzijnswerker

Hoi, ik ben Sophia Vermeulen. Ik woon met mijn man in Veenendaal, heb 2 kinderen en drie kleinkinderen. Ik werk al enige tijd met veel plezier in de ouderen zorg als gastvrouw.

Het werken met ouderen geeft mij energie en heel veel plezier. Het contact met de ouderen onderling zien groeien is voor mij een fijne ervaring.

Dat ik daar een onderdeel van mag zijn vind ik gewelding. Ik heb dat zien gebeuren toen ik vrijwilliger was bij ‘Goed voor Elkaar’. De manier hoe deze lieve mensen omgaan met de ouderen geeft mij een warm gevoel. Toen ik de kans kreeg om daar weer onderdeel van te mogen zijn kon ik niet weigeren.

De liefde, passie en zorg is bij Roelie & Rianne ‘Goed Voor Elkaar’.

 

Rianne van Hassel

Rianne van Hassel, welzijnswerker

Ik ben Rianne van Hassel. Samen met mijn man, twee kinderen, een hond en twee katten woon ik in Wijk bij Duurstede

Met aandacht, creativiteit, humor en interesse in de (levenservaring van) de deelnemmers, draag ik graag bij aan een fijne en zinvolle dag bij Goed voor Elkaar.

Ik vind het fijn om gezamenlijk te onderzoeken hoe zo'n dag er dan het beste uitziet. Voor ieder afzonderlijk en voor de groep als geheel.

Ik hou van hardlopen, dansen, zingen (onder de douche), kanoën, de tuin, lekker eten, koffie, filosofie en de zon. In september 2020 start ik met de opleiding Zorgethiek en beleid aan de Universiteit voor Humanistiek.

 

Berna van der Linden

Berna van der Linden, welzijnswerker

Ik ben Berna van der Linden. Woon in Ederveen samen met mijn man en 4 kinderen. Heb jaren in de zorg gewerkt op psycho geriatrie, revalidatie en thuiszorg.

Mijn hart ligt in de zorg en ik ben erg enthousiast over werken bij Goed voor Elkaar. Het is fijn en bijzonder om er voor mensen te kunnen zijn en ze een fijne dag te bezorgen. Het werken met mensen vind ik erg leuk en uitdagend.

 

 

 

Jeanet van Schoonhoven width=

Jeanet van Schoonhoven, welzijnswerker

Ik ben Jeanet van Schoonhoven en woon met mijn man en twee tiener dochters in Veenendaal.

Jaren heb ik in de zorg gewerkt als doktersassistente en dat ook met veel plezier gedaan. Ik houd erg van zorgen voor anderen en vooral bij ouderen ligt wel mijn hart.  Ik geniet enorm van het werk bij Goed voor Elkaar, daar waar een ieder zichzelf mag zijn en we tijdens een bak koffie heerlijk kunnen kletsen. Zelf houd ik ook van creatief bezig zijn wat ik dus ook graag deel met de deelnemers maar ondertussen ook heel veel van hen kan leren.

Wij bezorgen de deelnemers een fijne dag maar zij bezorgen mij ook zeker een hele fijne dag. Goed voor Elkaar dus!!

 

Jeanet van Schoonhoven width=

Annette van der Poel, welzijnswerker

Hallo, ik ben Annette van der Poel en ik woon met mijn man en twee kinderen en twee poezen in hartje Veenendaal. Ik ben geboren en getogen in  Alphen a/d Rijn en heel veel mensen horen bij mij wel een westers accentje.  

Ik hou erg van koken en het dan lekker opeten met een wijntje erbij en lieve mensen. Verder vind ik lezen erg leuk en zo nu en dan een leuke film of  serie. Momenteel zijn we ook vaak te vinden in ons vakantiehuisje in de Achterhoek. Verder ben ik graag actief bezig, lekker wandelen, hardlopen, fietsen. 

Wat ik zo mooi vind bij Goed voor Elkaar is om al die unieke en bijzondere mensen te mogen ontmoeten en spreken die al zo'n geschiedenis achter de rug hebben. Om deze mensen met elkaar in contact te kunnen brengen en hen een gezellige dag te bezorgen
is voor mij geweldig werk. Voor mij is de dag geslaagd als de mensen moe maar voldaan weer naar huis gaan. 

Jet van Tiel

 

Jet van Tiel, welzijnswerker

Mijn naam is Jet van Tiel en ik woon vanaf de zomer van 2020 in Veenendaal. Sinds oktober 2021 werk ik met enorm veel plezier voor Goed voor Elkaar. Mijn grootste hobby is muziek, maar ik ben ook dol op de natuur, boeken lezen, mensen ontmoeten, mijn drie kinderen en een kopje thee met chocolade.

Ik hoop nog veel mensen te mogen ontmoeten bij Goed voor Elkaar.

 

Onze Raad van Toezicht

Gert Cazemier

Gert Cazemier (voorzitter)

Ik ben oprichter en eigenaar van Overstag Public Management & Consultancy BV. Verder ben ik nog penningmeester van het Landelijk Kunstenaarsgenootschap De Ploegh.

Met het initiatief 'Goed voor Elkaar' heb ik me verbonden omdat ik enthousiast ben over de aanpak, namelijk: dagopvang vormgeven op basis van interesse en vraag van ouderen, dagopvang in de wijk of de buurt organiseren en zoveel mogelijk werken met enthousiaste vrijwilligers.

Ik wil graag een concrete bijdrage leveren aan de ontwikkeling en groei van dit mooie initiatief in Veenendaal.
U kunt meer over mij lezen op mijn LinkedIn profiel.

 

Marianne Schinkel

Marianne Schinkel

Dagelijks ben ik met informatiebeveiliging en ICT bezig. Via het initiatief 'Veenendaal aan Zee' vernam ik meer over de Stichting Goed voor Elkaar. Een uniek initiatief van Rianne en Roelie om ontmoetingen voor ouderen op een zo'n gepassioneerde manier en geheel in 't leven van alledag te organiseren.

Gezien het belang van de zorg in de maatschappij, zeker anno 2017, en de energie die van deze twee initiatiefnemers spat, ben ik aangestoken om een steentje bij te willen dragen aan dit belangrijke maatschappelijke initiatief.

Met mijn totaal andere achtergrond in het bedrijfsleven hoop ik Rianne en Roelie te kunnen ondersteunen in het verder laten ontwikkelen en groeien van 'Goed voor Elkaar'.

U kunt meer over mijn zakelijke profiel lezen op LinkedIn

 

Henk Schellevis

Henk Schellevis

Ik ben als partner werkzaam bij YINC-eu op het gebied van coaching, talent management en interim management op het gebied van HR.

Ouderenzorg heeft mijn speciale aandacht gekregen door de ervaringen met mijn eigen ouders. Het voorkomen van sociaal isolement van ouderen en het terugbrengen van de menselijke maat in de zorg zijn voor mij reden om mijn steentje bij te dragen aan Goed Voor Elkaar. De laagdrempelige en persoonlijke aanpak onderscheidt GVE van anderen en is wat mij betreft een voorbeeld hoe de zorg ook anders kan.

U kunt meer over mijn zakelijke profiel lezen op LinkedIn

Bep van Beek – deelnemer

Bep van Beek – deelnemer

‘Ik kijk er altijd naar uit om te gaan en ik vind de interesse vanuit de begeleiding oprecht en warm. Ik heb het heel erg naar mijn zin’.

Janny van Kesteren – deelnemer

Janny van Kesteren – deelnemer

'Het is hier fijn, teveel om op te noemen. Ik zit 's morgens bij de voordeur te wachten om opgehaald te worden.'

Henny van Altena – deelnemer

Henny van Altena – deelnemer

'Ik kijk er gewoon naar uit om naar Goed voor Elkaar te gaan. Daar hebben we respect voor elkaar en kan je gewoon over Alzheimer praten.

Margie Joffer – deelnemer

Margie Joffer – deelnemer

'De naam zegt voldoende: “Goed voor Elkaar!”

Antoinette van de Kraats – deelnemer

Antoinette van de Kraats – deelnemer

‘Goed voor Elkaar betekent voor mij: elkaar ondersteunen en elkaar als vrienden zien.’

Henrike Hutten - vrijwilliger

Henrike Hutten - vrijwilliger

‘Goed voor Elkaar geeft betekenis aan mijn leven omdat ik een ander kan en mag helpen!’

Jan ter Haar - deelnemer

Jan ter Haar - deelnemer

‘Zoals klei in de hand van de pottenbakker zo voelt ‘Goed voor Elkaar’ voor mij!’ 

Lisanne Bosch – vrijwilliger

Lisanne Bosch – vrijwilliger

'Goed voor Elkaar geeft voldoening, vriendschappen en plezier. Ik ben erg blij dat ik mijn steentje bij kan dragen.'

Ada van de Hoef - deelnemer

Ada van de Hoef - deelnemer

‘De gezelligheid en liefdevolle mensen om me heen zorgen voor een leuke tijd.’

Ingrid van Wakeren - mantelzorger

Ingrid van Wakeren - mantelzorger

'Goed voor Elkaar', dat zegt het eigenlijk al. Mijn moeder heeft een goed plekje gevonden. Mijn moeder heeft hier een hoop gezelligheid, plezier, een lekkere maaltijd, zorg en aandacht!

Marian - mantelzorger

Marian - mantelzorger

‘Het geeft de mantelzorger tijd voor zichzelf.’

https://ditisgve.nl/privacy