Goed voor Elkaar (visual) Goed voor Elkaar (visual) Goed voor Elkaar (visual)

Wij stellen ons graag even aan u voor.


Roelie Struik

Roelie Struik, initiatiefnemer

Ik ben Roelie Struik en ik woon in Veenendaal. Na mijn studie kunstzinnige therapie heb ik gewerkt in de GGZ en in de ouderenzorg. 
Mensen boeien me. Dat is de reden dat ik bezig ben met een studie psychologie. Ik krijg energie van muziek, van foto's maken, van de natuur en door mensen te helpen zich gewaardeerd en gelukkig te voelen.

Ik geloof, dat als mensen aangeraakt worden in hun kracht, er een levendige stroom in gang gezet kan worden.
Als initiatiefnemer van stichting 'Goed voor Elkaar in Veenendaal' ben ik veel aanwezig tijdens de dagopvangmomenten.

U kunt mij bereiken via e-mail: roelie@ditisgve.nl. Ook heb ik een profiel op LinkedIn.

 

Rianne Kranendonk

Rianne Kranendonk, initiatiefnemer

Ik ben Rianne Kranendonk en ik woon in Veenendaal. Mijn hart ligt al vele jaren bij het werken met en voor ouderen. 
Als activiteitenbegeleidster, leidinggevende en als coordinator voor vrijwilligers heb ik veel verschillende kanten van de ouderenzorg leren kennen.

Het is voor mij een uitdaging om samen te kijken naar wat wél mogelijk is om zo lang mogelijk én zo gewoon mogelijk het leven voort te zetten zoals de oudere dat gewend is.
Ik ben ervan overtuigd dat er, ongeacht leeftijd of beperkingen, altijd een mogelijkheid is om op een prettige manier voldoening uit uw dag te halen.

Als initiatiefnemer van stichting 'Goed voor Elkaar in Veenendaal' ben ik veel aanwezig tijdens de dagopvangmomenten.
U kunt mij bereiken via e-mail: rianne@ditisgve.nl. Ook heb ik een profiel op LinkedIn.

 

Rianne Kranendonk

Heleen de Jongh, welzijnswerker

Ik ben Heleen de Jongh, ik woon in Ede.
Dingen die ik graag doe zijn bakken, winkelen en het maken van uitstapjes met mijn gezin.
Ik hecht veel waarde aan betrokkenheid, eerlijkheid en het bekijken van individuele mogelijkheden.
Dit alles in een vorm die voor ieder veilig voelt.
Ik geloof dat ieder mens mooie kwaliteiten heeft die gezien mogen worden.
Na mijn opleiding Maatschappelijke Zorg heb ik gewerkt als activiteitenbegeleidster in een verzorgingshuis.
Nu werk ik bij 'Goed voor Elkaar' en ik vind het fijn om mensen te ontmoeten en positief bij te dragen aan deze stichting. 

U kunt mij bereiken via e-mail: heleen@ditisgve.nl

 

 

Onze Raad van Toezicht

Gert Cazemier

Gert Cazemier (voorzitter)

Ik ben als partner werkzaam bij BMC Advies en ben als adviseur en interimmanager werkzaam in de zorgsector. Verder ben ik nog penningmeester van het Landelijk Kunstenaarsgenootschap De Ploegh.

Met het initiatief 'Goed voor Elkaar' heb ik me verbonden omdat ik enthousiast ben over de aanpak, namelijk: dagopvang vormgeven op basis van interesse en vraag van ouderen, dagopvang in de wijk of de buurt organiseren en zoveel mogelijk werken met enthousiaste vrijwilligers.

Ik wil graag een concrete bijdrage leveren aan de ontwikkelink en groei van dit mooie initiatief in Veenendaal.
U kunt meer over mij lezen op mijn LinkedIn profiel.

 

 

Marianne Schinkel

Marianne Schinkel

Als ICT-manager ben ik werkzaam bij Jumbo Supermarkten en ben ik verantwoordelijk voor alle IT-veranderingen binnen Supply Chain van Jumbo. 

Via het initiatief 'Veenendaal aan Zee' vernam ik meer over de Stichting Goed voor Elkaar. Een uniek initiatief van Rianne en Roelie om ontmoetingen voor ouderen op een zo'n gepassioneerde manier en geheel in 't leven van alledag te organiseren.

Gezien het belang van de zorg in de maatschappij, zeker anno 2017, en de energie die van deze twee initiatiefnemers spat, ben ik aangestoken om een steentje bij te willen dragen aan dit belangrijke maatschappelijke initiatief.

Met mijn totaal ander achtergrond in het bedrijfsleven hoop ik Rianne en Roelie te kunnen ondersteunen in het verder laten ontwikkelen en groeien van 'Goed voor Elkaar'.

U kunt meer over mijn zakelijke profiel lezen op LinkedIn

 

Henk Schellevis

Henk Schellevis

Ik ben als partner werkzaam bij YINC-eu op het gebied van coaching, talent management en interim management op het gebied van HR.

Ouderenzorg heeft mijn speciale aandacht gekregen door de ervaringen met mijn eigen ouders. Het voorkomen van sociaal isolement van ouderen en het terugbrengen van de menselijke maat in de zorg zijn voor mij reden om mijn steentje bij te dragen aan Goed Voor Elkaar. De laagdrempelige en persoonlijke aanpak onderscheidt GVE van anderen en is wat mij betreft een voorbeeld hoe de zorg ook anders kan.

U kunt meer over mijn zakelijke profiel lezen op LinkedIn

Marianne Schenk - mantelzorger

Marianne Schenk - mantelzorger

Voor Henk betekent 'Goed voor Elkaar' zijn wereld. Aandacht voor elkaar, zonder iets te moeten.
De openbare, lichte ruimte van de Cultuurfabriek, de fijne begeleiding en af en toe pianospel maken het licht en luchtig.
Henk ik zijn blij deze opzet te hebben gevonden. 

Koen van Doorn - mantelzorger

Koen van Doorn - mantelzorger

Mijn moeder komt altijd met veel plezier bij 'Goed voor Elkaar'. De gezelligheid, de goede sfeer, de aandacht en uiteraard het gezamenlijk eten maken het voor haar tot een vreugde om te komen.
Door 'Goed voor Elkaar' wordt de eenzaamheid die vele ouderen ondervinden voor een deel opgelost. Een prima initiatief met enthousiaste mensen.

Simone Haan - mantelzorger

Simone Haan - mantelzorger

"Goed voor Elkaar" is 'gewoon bijzonder'; dagopvang met oog en respect voor het individu, met als uitgangspunt 'gewoon' kijken naar de mogelijkheden van de deelnemers. Juist dat maakt het zo 'bijzonder'. Mijn moeder gaat er dan ook met veel plezier naar toe.

Aart van de Weerdhof - deelnemer

Aart van de Weerdhof - deelnemer

Het mooie van "Goed voor Elkaar" is dat iedereen mag zijn zoals hij of zij is. Je mag zelf aangeven wat je graag wilt doen en dat vind ik erg prettig. 

Betsy Haan - deelnemer

Betsy Haan - deelnemer

Ik kom graag bij “Goed voor Elkaar” omdat het erg gezellig is.

Rob Rugebregt - vrijwilliger

Rob Rugebregt - vrijwilliger

Na mijn pensionering wilde ik actief zijn als vrijwilliger. De visie van “Goed voor Elkaar” sprak mij erg aan. Uit de gestage groei van de groep blijkt wel dat “Goed voor Elkaar” in een behoefte voorziet.

Lees het hele verhaal »