Goed voor Elkaar (visual) Goed voor Elkaar (visual) Goed voor Elkaar (visual)

Wij stellen ons graag even aan u voor...

Roelie Struik

Roelie Struik, initiatiefnemer

Ik ben Roelie Struik en ik woon in Veenendaal. Na mijn studie kunstzinnige therapie heb ik gewerkt in de GGZ en in de ouderenzorg. 
Mensen boeien me. Dat is de reden dat ik bezig ben met een studie psychologie. Ik krijg energie van muziek, van foto's maken, van de natuur en door mensen te helpen zich gewaardeerd en gelukkig te voelen.

Ik geloof, dat als mensen aangeraakt worden in hun kracht, er een levendige stroom in gang gezet kan worden.
Als initiatiefnemer van stichting 'Goed voor Elkaar in Veenendaal' ben ik veel aanwezig tijdens de dagopvangmomenten.

U kunt mij bereiken via e-mail: roelie@ditisgve.nl. Ook heb ik een profiel op LinkedIn.

 

Rianne Kranendonk

Rianne Kranendonk, initiatiefnemer

Ik ben Rianne Kranendonk en ik woon in Veenendaal. Mijn hart ligt al vele jaren bij het werken met en voor ouderen. 
Als activiteitenbegeleidster, leidinggevende en als coordinator voor vrijwilligers heb ik veel verschillende kanten van de ouderenzorg leren kennen.

Het is voor mij een uitdaging om samen te kijken naar wat wél mogelijk is om zo lang mogelijk én zo gewoon mogelijk het leven voort te zetten zoals de oudere dat gewend is.

Ik ben ervan overtuigd dat er, ongeacht leeftijd of beperkingen, altijd een mogelijkheid is om op een prettige manier voldoening uit uw dag te halen.

Als initiatiefnemer van stichting 'Goed voor Elkaar in Veenendaal' ben ik veel aanwezig tijdens de dagopvangmomenten.

U kunt mij bereiken via e-mail: rianne@ditisgve.nl. Ook heb ik een profiel op LinkedIn.

 

Jolanda Turkesteen

Jolanda Turkesteen

Ik ben Jolanda Turkesteen, van oorsprong kom ik uit Veenendaal maar de laatste 22 jaar woon ik in Elst.

Ik heb op verschillende vlakken ervaring in de zorg. Bij mensen met een verstandelijke beperking, coördinator bij een maatjesproject van Humanitas en later ambulant binnen de GGZ. Op dit moment werk ik als flexer binnen de Heygraeff (zorg voor mensen met een verstandelijke beperking) bij dagbesteding, op wonen en in de nachtdienst.

Mijn hobby's zijn creatief bezig zijn zoals glazen kralen maken, grimeren, haken, tuinieren en wandelen.

'Goed voor Elkaar' straalt betrokkenheid, veiligheid en enthousiasme uit, dat past erg bij hoe ik in het leven sta. Ik houd van mensen en door naast mensen te gaan staan, hoop ik samen een zinvolle en gezellige daginvulling te maken.

U kunt mij bereiken via: info@ditisgve.nl. Ook heb ik een profiel op Linkedin.

 

 

Onze Raad van Toezicht

Gert Cazemier

Gert Cazemier (voorzitter)

Ik ben als partner werkzaam bij BMC Advies en ben als adviseur en interimmanager werkzaam in de zorgsector. Verder ben ik nog penningmeester van het Landelijk Kunstenaarsgenootschap De Ploegh.

Met het initiatief 'Goed voor Elkaar' heb ik me verbonden omdat ik enthousiast ben over de aanpak, namelijk: dagopvang vormgeven op basis van interesse en vraag van ouderen, dagopvang in de wijk of de buurt organiseren en zoveel mogelijk werken met enthousiaste vrijwilligers.

Ik wil graag een concrete bijdrage leveren aan de ontwikkelink en groei van dit mooie initiatief in Veenendaal.
U kunt meer over mij lezen op mijn LinkedIn profiel.

 

Gerda te Roller

Gerda te Roller - van den Broek

Als verpleegkundig leidinggevende ben ik werkzaam in ziekenhuis de Gelderse Vallei te Ede. Ook ben ik actief in de MR van de Rehobothschool te Veenendaal. Verder vult mijn tijd zich met mooie dingen die op mijn pad komen, zo ook het lid zijn van de raad van toezicht voor 'Goed voor Elkaar'.
Toen Rianne en Roelie leden zochten voor de raad van toezicht heb ik na een gesprek met hen volmondig ja gezegd de passie voor ouderen, speciaal voor de kwetsbare ouderen, is groot. Zij maken met elkaar het gewone zo bijzonder. Dat ondersteun ik van harte als zorgverlener. Daarom draag ik met plezier hieraan bij, in de rol van lid van de raad van toezicht, door mee te denken, te adviseren, beslissen etc.
U kunt meer over mij lezen op mijn LinkedIn profiel. 

 

Marianne Schinkel

Marianne Schinkel

Als ICT-manager ben ik werkzaam bij Jumbo Supermarkten en ben ik verantwoordelijk voor alle IT-veranderingen binnen Supply Chain van Jumbo. 

Via het initiatief 'Veenendaal aan Zee' vernam ik meer over de Stichting Goed voor Elkaar. Een uniek initiatief van Rianne en Roelie om ontmoetingen voor ouderen op een zo'n gepassioneerde manier en geheel in 't leven van alledag te organiseren.

Gezien het belang van de zorg in de maatschappij, zeker anno 2017, en de energie die van deze twee initiatiefnemers spat, ben ik aangestoken om een steentje bij te willen dragen aan dit belangrijke maatschappelijke initiatief.

Met mijn totaal ander achtergrond in het bedrijfsleven hoop ik Rianne en Roelie te kunnen ondersteunen in het verder laten ontwikkelen en groeien van 'Goed voor Elkaar'.

U kunt meer over mijn zakelijke profiel lezen op LinkedIn

 

Henk Schellevis

Henk Schellevis

Ik ben als partner werkzaam bij YINC-eu op het gebied van coaching, talent management en interim management op het gebied van HR.

Ouderenzorg heeft mijn speciale aandacht gekregen door de ervaringen met mijn eigen ouders. Het voorkomen van sociaal isolement van ouderen en het terugbrengen van de menselijke maat in de zorg zijn voor mij reden om mijn steentje bij te dragen aan Goed Voor Elkaar. De laagdrempelige en persoonlijke aanpak onderscheidt GVE van anderen en is wat mij betreft een voorbeeld hoe de zorg ook anders kan.

U kunt meer over mijn zakelijke profiel lezen op LinkedIn

Sophia Vermeulen - vrijwilliger

Sophia Vermeulen - vrijwilliger

Omdat het goed aansluit bij mijn vorige werkzaamheden op een psychogeriatrische afdeling doe ik graag vrijwilligerswerk bij 'Goed voor Elkaar'.
Roelie en Rianne hebben een goede balans gevonden tussen het zakelijke en zorgverlening met de nadruk op zorgverlening waarbij de mens voorop staat. 
Ik doe dit werk met veel plezier en ik voel me gewaardeerd!  

Hilma van Arragon - vrijwilliger

Hilma van Arragon - vrijwilliger

"Goed voor Elkaar" = plezier met elkaar!
Dat is ook in deze levensfase zo nodig!

Marieke de Vries - vrijwilliger

Marieke de Vries - vrijwilliger

Ik ben vrijwilliger bij "Goed voor Elkaar" omdat samen koken en eten zorgt voor verbinding tussen mensen. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij!

Simone Haan - mantelzorger

Simone Haan - mantelzorger

"Goed voor Elkaar" is 'gewoon bijzonder'; dagopvang met oog en respect voor het individu, met als uitgangspunt 'gewoon' kijken naar de mogelijkheden van de deelnemers. Juist dat maakt het zo 'bijzonder'. Mijn moeder gaat er dan ook met veel plezier naar toe.

Aart van de Weerdhof - deelnemer

Aart van de Weerdhof - deelnemer

Het mooie van "Goed voor Elkaar" is dat iedereen mag zijn zoals hij of zij is. Je mag zelf aangeven wat je graag wilt doen en dat vind ik erg prettig. 

Betsy Haan - deelnemer

Betsy Haan - deelnemer

Ik kom graag bij “Goed voor Elkaar” omdat het erg gezellig is.

Rob Rugebregt - vrijwilliger

Rob Rugebregt - vrijwilliger

Na mijn pensionering wilde ik actief zijn als vrijwilliger. De visie van “Goed voor Elkaar” sprak mij erg aan. Uit de gestage groei van de groep blijkt wel dat “Goed voor Elkaar” in een behoefte voorziet.

Lees het hele verhaal »