Goed voor Elkaar (visual) Goed voor Elkaar (visual) Goed voor Elkaar (visual)

Informatie over 'Goed voor Elkaar'

Voor wie?

Stichting 'Goed voor Elkaar' organiseert ontmoetingen, in de vorm van dagopvang, voor ouderen. Dit doen wij met professionele krachten en met vrijwilligers.

Ouderen blijven zo lang mogelijk thuis wonen, dat is voor de meeste ouderen erg fijn. Echter, het kan voorkomen dat er behoefte is aan wat extra ondersteuning. 
Deze ondersteuning bieden wij in de vorm van dagopvang. Dagopvang kan structuur bieden in uw week. Tevens kan het voor de mantelzorger(s) soms fijn zijn om de zorg even uit handen te geven.

Lees meer over 'Voor wie'

Door wie?

Stichting 'Goed voor Elkaar' is opgericht in juni 2014 en is ontstaan uit de droom van Roelie Struik en Rianne Kranendonk. Zij hebben beiden jarenlange ervaring in het werken met en voor ouderen en willen dagopvang aanbieden voor de oudere van nu.

Ondersteunt door een Raad van Toezicht van 3 personen hebben Roelie en Rianne de stap genomen om een droom om te zetten in werkelijkheid:
dagopvang bieden voor de ouderen van deze tijd, een beroep doen op wat iemand wél kan en samen kijken of we daarmee iets voor de maatschappij kunnen betekenen.

Ouderen zoveel mogelijk het leven laten leven zoals zij dat graag willen. Met hier en daar een beetje ondersteuning...

Lees meer over 'Door wie'

Waar

Wij bieden dagopvang op verschillende locaties. Dit doen we omdat we daarmee onze gasten een keuze kunnen bieden. Elke locatie daagt namelijk uit tot weer andere activiteiten. Zo is er altijd een plekje waar u zich thuis zult voelen en de dag door kunt brengen zoals u dat graag wilt.

'Goed voor Elkaar' is een groeiende stichting, dat betekent dat er in de loop van de tijd meerdere locaties zullen worden toegevoegd. Wanneer u hiervoer een idee heeft dan horen wij dat graag!

Lees meer over de 'Locaties'

Marianne Schenk - mantelzorger

Marianne Schenk - mantelzorger

Voor Henk betekent 'Goed voor Elkaar' zijn wereld. Aandacht voor elkaar, zonder iets te moeten.
De openbare, lichte ruimte van de Cultuurfabriek, de fijne begeleiding en af en toe pianospel maken het licht en luchtig.
Henk ik zijn blij deze opzet te hebben gevonden. 

Simone Haan - mantelzorger

Simone Haan - mantelzorger

"Goed voor Elkaar" is 'gewoon bijzonder'; dagopvang met oog en respect voor het individu, met als uitgangspunt 'gewoon' kijken naar de mogelijkheden van de deelnemers. Juist dat maakt het zo 'bijzonder'. Mijn moeder gaat er dan ook met veel plezier naar toe.

Aart van de Weerdhof - deelnemer

Aart van de Weerdhof - deelnemer

Het mooie van "Goed voor Elkaar" is dat iedereen mag zijn zoals hij of zij is. Je mag zelf aangeven wat je graag wilt doen en dat vind ik erg prettig. 

Wim Hootsen - deelnemer

Wim Hootsen - deelnemer

"Ik vind het zo fantastisch dat ik er niet meer buiten kan, ik ben blij dat ik erbij gekomen ben!" 

Ingrid van Wakeren - mantelzorger

Ingrid van Wakeren - mantelzorger

'Goed voor Elkaar', dat zegt het eigenlijk al. Mijn moeder heeft een goed plekje gevonden. Mijn moeder heeft hier een hoop gezelligheid, plezier, een lekkere maaltijd, zorg en aandacht!

Betsy Haan - deelnemer

Betsy Haan - deelnemer

Ik kom graag bij “Goed voor Elkaar” omdat het erg gezellig is.

Alex Stam - deelnemer

Alex Stam - deelnemer

"Bijna vanaf het begin ben ik bij 'Goed voor Elkaar', het geeft me structuur in de week en ik vind het fijn om te gaan"