Goed voor Elkaar (visual) Goed voor Elkaar (visual) Goed voor Elkaar (visual)

Informatie over 'Goed voor Elkaar'

Voor wie?

Stichting 'Goed voor Elkaar' organiseert ontmoetingen, in de vorm van dagopvang, voor ouderen. Dit doen wij met professionele krachten en met vrijwilligers.

Ouderen blijven zo lang mogelijk thuis wonen, dat is voor de meeste ouderen erg fijn. Echter, het kan voorkomen dat er behoefte is aan wat extra ondersteuning. 
Deze ondersteuning bieden wij in de vorm van dagopvang. Dagopvang kan structuur bieden in uw week. Tevens kan het voor de mantelzorger(s) soms fijn zijn om de zorg even uit handen te geven.

Lees meer over 'Voor wie'

Door wie?

Stichting 'Goed voor Elkaar' is opgericht in juni 2014 en is ontstaan uit de droom van Roelie Struik en Rianne Kranendonk. Zij hebben beiden jarenlange ervaring in het werken met en voor ouderen en willen dagopvang aanbieden voor de oudere van nu.

Ondersteunt door een Raad van Toezicht van 3 personen hebben Roelie en Rianne de stap genomen om een droom om te zetten in werkelijkheid:
dagopvang bieden voor de ouderen van deze tijd, een beroep doen op wat iemand wél kan en samen kijken of we daarmee iets voor de maatschappij kunnen betekenen.

Ouderen zoveel mogelijk het leven laten leven zoals zij dat graag willen. Met hier en daar een beetje ondersteuning...

Lees meer over 'Door wie'

Waar

Wij bieden dagopvang op verschillende locaties. Dit doen we omdat we daarmee onze gasten een keuze kunnen bieden. Elke locatie daagt namelijk uit tot weer andere activiteiten. Zo is er altijd een plekje waar u zich thuis zult voelen en de dag door kunt brengen zoals u dat graag wilt.

'Goed voor Elkaar' is een groeiende stichting, dat betekent dat er in de loop van de tijd meerdere locaties zullen worden toegevoegd. Wanneer u hiervoer een idee heeft dan horen wij dat graag!

Lees meer over de 'Locaties'

Sophia Vermeulen - vrijwilliger

Sophia Vermeulen - vrijwilliger

Omdat het goed aansluit bij mijn vorige werkzaamheden op een psychogeriatrische afdeling doe ik graag vrijwilligerswerk bij 'Goed voor Elkaar'.
Roelie en Rianne hebben een goede balans gevonden tussen het zakelijke en zorgverlening met de nadruk op zorgverlening waarbij de mens voorop staat. 
Ik doe dit werk met veel plezier en ik voel me gewaardeerd!  

Hilma van Arragon - vrijwilliger

Hilma van Arragon - vrijwilliger

"Goed voor Elkaar" = plezier met elkaar!
Dat is ook in deze levensfase zo nodig!

Marieke de Vries - vrijwilliger

Marieke de Vries - vrijwilliger

Ik ben vrijwilliger bij "Goed voor Elkaar" omdat samen koken en eten zorgt voor verbinding tussen mensen. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij!

Simone Haan - mantelzorger

Simone Haan - mantelzorger

"Goed voor Elkaar" is 'gewoon bijzonder'; dagopvang met oog en respect voor het individu, met als uitgangspunt 'gewoon' kijken naar de mogelijkheden van de deelnemers. Juist dat maakt het zo 'bijzonder'. Mijn moeder gaat er dan ook met veel plezier naar toe.

Aart van de Weerdhof - deelnemer

Aart van de Weerdhof - deelnemer

Het mooie van "Goed voor Elkaar" is dat iedereen mag zijn zoals hij of zij is. Je mag zelf aangeven wat je graag wilt doen en dat vind ik erg prettig. 

Betsy Haan - deelnemer

Betsy Haan - deelnemer

Ik kom graag bij “Goed voor Elkaar” omdat het erg gezellig is.

Rob Rugebregt - vrijwilliger

Rob Rugebregt - vrijwilliger

Na mijn pensionering wilde ik actief zijn als vrijwilliger. De visie van “Goed voor Elkaar” sprak mij erg aan. Uit de gestage groei van de groep blijkt wel dat “Goed voor Elkaar” in een behoefte voorziet.

Lees het hele verhaal »